PROGRAMOK

Október 27.-én vasárnap harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyarban a Visegrád Fellegvár Csúcstámadás. Ez nem egy sima futás azt garantáljuk.

Ez az egyik legszebb és legnehezebb hazai futóverseny. Ilyen befutóban és panorámában még biztos nem volt részetek! Szintemelkedés az van, de a meseszép útvonal és a Célban fogadó panoráma, illetve befutóérem garantáltan mosolyt csal az arcotokra. Az eseményünkön szintidő nincs így mindenki a kondíciójához mérten futva, sétálva, túrázva tudja teljesíteni a távot. 2019-ben egy új távval is bővül a rendezvény, melynek útvonalán csodaszép műemlék épületeket is érintünk.

Mindenkit nagy szeretettel várunk. Ez az esemény óriási élmény lesz a Család minden tagjának. Mint már sokan tudjátok az Alapítványunk mottója „együtt-közösen, segítve egymáson” rendezvényeinkre is átragad a felhőtlen jó hangulat.


Rendezvény adatai:

Időpont:Október 27.-én Vasárnap
Rajt:Visegrád - Nagy Parkoló
Cél:Visegrád - Fellegvár

Rajt:

11:00 1km (gyermek futás) befutóérem minden célba érkezőnek

12:00 5 km Visegrád Fellegvár Csúcstámadás

13:00 10 km Műemlék-futás és Visegrád Fellegvár Csúcstámadás

15:45-től Eredményhirdetés


Táv: 1 km (Gyerekek részére)

Gyermek futam, akiket a szülők természetesen rajtszám nélkül kísérhetnek. Korosztályok és időmérés ezen a futamon nem lesz, cél a közös mozgás. A célban minden gyermeknek egy egyedi érmet adunk! Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 6 helyezettet díjazzuk.

Rajt és Cél megegyezik, szintemelkedés nincs. Helyszín-Visegrád Nagy parkoló.


Táv: 5 km Visegrád Fellegvár Csúcstámadás

Ezt a távot bátran ajánljuk szinte mindenkinek, az sem számít, ha nemrég kezdtetek csak megbarátkozni a futással, mivel szintidő nincs a befutóérem rád vár, a cél adott beérni és meghódítani a Fellegvárat. Ha szeretnétek megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, meseszép útvonalon jó hangulatban akkor itt a helyetek. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 10 helyezettet díjazzuk.

Szintemelkedés: 250 méter
Frissítő: A futópályán kb. 2 km-ként lesznek frissítőállomások

Versenyközpont, Rajt: Visegrád Nagy parkoló

• Rajtszám átvétel
• Ruhatár
• WC a versenyközponttól 50m-re található

Cél: Visegrád Fellegvár

• WC a céltól 50m-re található


Táv: 10 km Visegrád Fellegvár Csúcstámadás

Cél adott beérni és meghódítani a Fellegvárat de ezt az új távot úgy alakítottuk ki, hogy a hegy legszebb részeit érintsük, valamint az itt található műemlék épületeket meg tudjuk mutatni nektek. Ez több mint egy sima futás, ezt Ti is érezni fogjátok. Ha szeretnétek megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, meseszép útvonalon jó hangulatban akkor itt a helyetek. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 10 helyezettet díjazzuk.

Szintemelkedés: 350 méter, főleg aszfalt, helyenként murva és rövid erdei szakaszok váltogatják egymást.
Frissítő: A futópályán kb. 2 km-ként lesznek frissítőállomások

Versenyközpont, Rajt: Visegrád Nagy parkoló

• Rajtszám átvétel
• Ruhatár
• WC a versenyközponttól 50m-re található

Cél: Visegrád Fellegvár

• WC a céltól 50m-re található
Nevezés indítása: 2019. augusztus 10.-én, 12:00


A nevezési díj tartalmaz (10 km):

• részvételt a versenyen
• rajtszámot
• ingyen letölthető fotókat az alapítvány oldaláról
• frissítést a pályán és a célban
• orvosi felügyeletet
• biztosított útvonalat
• egyedi befutóérmet

A nevezési díj tartalmaz (5 km):

• részvételt a versenyen
• rajtszámot
• ingyen letölthető fotókat az alapítvány oldaláról
• frissítést a pályán és a célban
• orvosi felügyeletet
• biztosított útvonalat
• egyedi befutóérmet

A nevezési díj tartalmaz (1 km):

• részvételt a versenyen
• befutóérmet
• ingyen letölthető fotókat
• frissítést a célban
• biztosított útvonalat
• orvosi felügyeletetNevezési díjak:


10 km (helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)

augusztus 10- aug. 31-ig 5.000,- Ft
szeptember 1- szept. 30-ig 7.000,- Ft
október 1- október 24-ig 9.000,- Ft
helyszíni nevezés 12.000,- Ft

Érvényes kedvezmény: Mozdulj Rendes Alapítvány valamelyik előző rendezvényén részvétel 15%. (Royal futás, Pala-átúszás és Pala-körbefutás, Visegrád Fellegvár Csúcstámadás)
A kedvezmény minden idősávban felhasználható!

Nevezési lapon közlemény rovatba írd be, melyik rendezvényünkön vettél részt és évszám.

5 km (helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)

augusztus 10- aug. 31-ig 4.000,- Ft
szeptember 1- szept. 30-ig 5.500,- Ft
október 1- október 24-ig 7.500,- Ft
helyszíni nevezés 10.000,- Ft

Érvényes kedvezmény: Mozdulj Rendes Alapítvány valamelyik előző rendezvényén részvétel 15%. (Royal futás, Pala-átúszás és Pala-körbefutás, Visegrád Fellegvár Csúcstámadás)
A kedvezmény minden idősávban felhasználható!

Nevezési lapon közlemény rovatba írd be, melyik rendezvényünkön vettél részt és évszám.

1 km (14 éves korig, helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)

augusztus 10- okt. 24-ig 1.500,- Ft
helyszíni limitálva 2.500,- Ft


Technikai futópóló:

Minden befutó versenyzőnk egy egyedi érmet kap a célban. Az első 50 nevező a Csúcstámadás egyedi technikai futópólóját is hazaviheti! Amennyiben szeretnél Te is technikai futópólót de nem vagy az első 50 nevező között akkor közlemény rovatban jelezd felénk, hogy a helyszínen szívesen vásárolnál és a rendező csapat ennek megfelelő darabszámú pólóval készül! Ára: 3.500, Ft.


Várunk sok szeretettel!NEVEZÉSI LAP >>


A nevezés csak a nevezési díj átutalásával együtt válik érvényessé. A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 5 munkanap. Ennek lejárta után a nevezések (a pénzügyileg nem rendezett nevezések) törlődnek. Tehát csak úgy érdemes kitölteni a nevezési lapot, ha egy időben elintézed az átutalást is! Regisztráció után automatikus válaszüzenetet nem küldünk. Utalás után válik teljessé a nevezés. Érvényes nevezés után kollégáink értesítést küldenek a Nevezési lapon megadott e-mail címre!

Nevezés:

A nevezési lap kitöltése után a nevezési díjat,
név: Mozdulj Rendes Alapítvány
számlaszám: 10403648-50526783-67781014 kell átutalni.
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni az induló nevét-neveit (ha közös az utalás). A beérkezett befizetés után emailben visszaigazolást küldünk. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezés nem átruházható más versenyzőre vagy más versenyre. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.
Nemzetközi számlaszám (IBAN)
HU22 104036485052678367781014Vis maior:

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Szabályzat:

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.
A versenyen indulóknak tilos elhagynia a kijelölt versenypályát. A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.
A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!
A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:

A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.
Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.

Programok:

Helyszínen való regisztráció mindenki számára kötelező!
Nevezési lap aláírása, illetve rajtszám-karszalag átvétele!

Nevezési iroda nyitása a helyszínen:
7.30-tól, 10.00-ig

Mi már nagyon várjuk..
Futás, Túrázás!