PROGRAMOK

Október 1-en vasárnap első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyarban a Visegrád Fellegvár Csúcstámadás.

Ez lesz az egyik legszebb és legnehezebb hazai futóverseny. Ilyen befutóban és panorámában még biztos nem volt részetek! Szintemelkedés az van, de a meseszép útvonal és a Célban fogadó panoráma, illetve befutóérem garantáltan mosolyt csal az arcotokra. Az eseményünkön szintidő nincs így mindenki a kondíciójához mérten futva, sétálva, túrázva tudja teljesíteni a távot. Mindenkit nagy szeretettel várunk. Ez az esemény óriási élmény lesz a Család minden tagjának. Mint már sokan tudjátok az Alapítványunk mottója „együtt-közösen, segítve egymáson” rendezvényeinkre is átragad a felhőtlen jó hangulat.


Rendezvény adatai:

Időpont: Október 1. Vasárnap
Rajt: Visegrád - "Nagy Parkoló"
Cél: Visegrád - Fellegvár
Szintemelkedés: 250 méter
Táv: 5,5 km

Rajt:

11:00 1km (gyermek futás) befutóérem minden célba érkezőnek

12:00 5,5 km Visegrád Fellegvár Csúcstámadás

15:45-től Eredményhirdetés

Táv: 1km (Gyerekek részére)

Gyermek futam, akiket a szülők természetesen rajtszám nélkül kísérhetnek. Korosztályok és időmérés ezen a futamon nem lesz, cél a közös mozgás. A célban minden gyermeknek egy egyedi érmet adunk! Külön eredményhirdetés ennek a futamnak nem lesz. Rajt és Cél megegyezik, szintemelkedés nincs. Helyszín-Visegrád Nagy parkoló.

Táv: 5,5 Visegrád Fellegvár Csúcstámadás

Ezt a távot bátran ajánljuk szinte mindenkinek, az sem számít, ha nemrég kezdtetek csak megbarátkozni a futással, mivel szintidő nincs a befutóérem rád vár, a cél adott beérni és meghódítani a Fellegvárat. Ha szeretnétek megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, meseszép útvonalon jó hangulatban akkor itt a helyetek. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 10 helyezettet díjazzuk.

Frissítő: A futópályán kb. 2 km-ként lesznek frissítőállomások


Versenyközpont, rajt: Visegrád - "Nagy parkoló"

• Rajtszám átvétel
• Ruhatár
Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk!
WC a versenyközponttól 50m-re található

Cél: Visegrád Fellegvár

Nevezés indítása: 2017. július 28-án, 12:00


A nevezési díj tartalmaz (5,5 km):

• részvételt a versenyen
• rajtszámot
• ingyen letölthető fotókat az alapítvány oldaláról
• frissítést a pályán és a célban
• orvosi felügyeletet
• biztosított útvonalat
• egyedi befutóérmet

A nevezési díj tartalmaz (1 km):

• részvételt a versenyen
• befutóérmet
• ingyen letölthető fotókat
• frissítést a célban
• biztosított útvonalat
• orvosi felügyeletet


Nevezési díjak:


5,5 km (helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)

július 28- aug. 20-ig 4.500,- Ft
augusztus 21- szept. 10-ig 6.000,- Ft
szeptember 11- szept. 28-ig 7.500,- Ft
helyszíni nevezés 10.000,- Ft

Augusztus 21-től: Érvényes kedvezmény Spuri Aranykártyával rendelkezők részére 15%.

1 km (14 éves korig, helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)

július 28- szept. 28-ig 1.500,- Ft
helyszíni limitálva 2.000,- Ft


NEVEZÉSI LAP >>Technikai futópóló:

Minden befutó versenyzőnk egy egyedi érmet kap a célban. Ha ezen felül szeretnéd a 2017-es egyedi pólónkat is hazavinni, akkor a nevezéssel együtt megrendelheted + 3500 Ft-ért. Díját a nevezési díj átutalásakor kérjük számítsd hozzá és a közlemény rovatban+ póló tüntesd fel számunkra.

Nevezés:

A nevezési lap kitöltése után a nevezési díjat a Mozdulj Rendes Alapítvány 10403648-50526783-67781014 számú bankszámlaszámára kell átutalni. Közlemény rovatban kérjük feltüntetni az induló nevét-neveit (ha közös az utalás) + póló igény esetén. A beérkezett befizetés után emailben visszaigazolást küldünk. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezés nem átruházható más versenyzőre vagy más versenyre. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Vis maior:

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Szabályzat:

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.
A versenyen indulóknak tilos elhagynia a kijelölt versenypályát. A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:

A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.